bazilah abu hassan bazilah abu hassan: Cake Pop!

Sunday, 18 August 2013

Cake Pop!


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Assalamualaikum peeps!

Semenjak dua menjak ni, semangat mem-baking sangat berkobar-kobar. hihi. Then, baru baru ni adik bongsu perempuan main Girls Game online. Lepas tu tengok beliau duk mendecorate Cake Pop. Wahhhh. Macam sangat comel dan menarik. Jadi cepat cepat aku Google resepinya. Hmmm. Mudah dan ringkas. Sebelum tu, kita google dulu contoh contoh design nya. Taraaa~

Ladybugs yang sangat lawa. Tapi macam leceh lah pembuatannya.


Very pretty. Very girlish. Very stylish. Simple but sweet. Kannn?


Haaaaa. Bebiri. Pon comel. Tapi nampak leceh jugak. hee.


Sesuai untuk wedding kann? Sangat comel dan sweet juga.


Yang ni? hahahaha. Tak rela membuat dan tak rela juga menelan. XD

So, mana cake pop aku? Belum buat. hihi. Nanti dah siap, aku eksyen eksyen kat sini. Nantikannnn.

END. May ALLAH bless.




2 loves:

shafiqah said...

comeynyaaaa :)

bazilah abu hassan said...

@shafiqah kannnn? nak buat pon simple je rasanya. hihi

 
Copyright © . All Right Reserved by bazilah abu hassan