bazilah abu hassan bazilah abu hassan: Bershopping Lebih Murah di Lazada, Zalora etc etc

Wednesday, 2 November 2016

Bershopping Lebih Murah di Lazada, Zalora etc etc

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum people!

I've been ignoring my blog for sometimes now but heyyyy I'm back with exciting news! Siapa suka shopping?? Put your hands up! Siapa nak shopping tapi no money? Put your hands up! *putting my hands up proudly* Only me? Okkkk.

Anyway, I've found this website called Shopback. Yang menariknya dekat Shopback ni banyak nak mam vouchers or coupons for online shopping website. Sesuai nau untuk students yang sengkek ni. hukhuk. You name it, Lazada, Zalora, Hermo, AliExpress, FoodPanda, FashionValet and so many more. Haa these websites I mentioned are those yang jual barang barang and so whatnot. Shopback also includes travelling websites hoccayyy.

What's so special about Shopback? Haa gini Diknon *sinsing lengan baju*. Once dah bukak website ni hengko akan nampak kelibat logo online stores dengan berapa percent cahback yang diorang offer. Let say ada logo Lazada si troli oren tu kan, bawah icon tu ada tulis 6.0% cashback. Pehtu hengko membeli around RM40.00. 6% cashback dari RM40 adalah RM2.40. So hengko akan dapat balik RM2.40 diknon oi dalam akaun Shopback diknon. Once diknon punya cashback amount dah cecah RM10, haa bolehlah buat payout ke bank memasing.

Macam mana dia berfungsi? Dari tang mana mai duit tu? Ada bela saka ka? Haa gini Diknon, Jah tempek gambor dari website terus lerr. 
Haa tatap gambor ini Diknon.
Jelas ke belum? Anyway, for those who are eager to start buying things, CLICK HERE. You will be directed to the website through my referral. And ohhhh, kalau kita dah bagi link tu apa semua khenn, bila kengkawan diknon klik link diknon dan diorang buat belian or purchase minimum RM25.00, diknon pon akan dapat bonus tauuu. Yummeh.

And yeah, Shopback got their own apps on smartphones. So tak perlu all the time nak hadap laptop. Hiks. I loike. Those yang prefer to be on the go, everything move with themselves as they go around, sila la sila download apps ni yeh. 

Again, don't forget to click HERE for more savings! :P

p/s: I've made my first purchase through Shopback. It's an Edifier headphone. :P

Till then.
Happy shopping.
Be good, do good.
Bye.


0 loves:

 
Copyright © . All Right Reserved by bazilah abu hassan