bazilah abu hassan: Bunuh Diri @ Pembunuhan Di Berjaya Time Square?

Thursday, 14 February 2013

Bunuh Diri @ Pembunuhan Di Berjaya Time Square?


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps.

See the title? Tanjat mak nokksss. Di hari Khamis yang permai, dekat Twitter dah heboh pasal benda ni. Trending dahh. Tanjat ittew. *sebijik penampar* Aku duk belek belek timeline Twitter lepas Zohor tadi, most of the tweet pasal Hari Kekasih la kann. Haram, I'm Muslim, Say No to Valentine and etc etc.

Lepas dalam 30 jam tuhh, kecoh pasal benda nih. Aku tak amik port lagi. Lepas Asar tuh, tengok dah trending aih. See!


I am the very terkejut. Budak tu baru 19 tahun kott. Chinese. Baru lagi Chinese New Year kan? Alih alih jadi macam ni. Takziah pada family. Aku ada la terbaca dekat tweet orang lain, the girl terjun dari tingkat enam sebab gaduh dengan boyfriend dia.

Ni pun aku cilok dari twitter. kredit to twitter malikridhwan.

        

Speechless sebab the girl is way too young! 

END. May ALLAH bless.

p/s : kalau betul dia bunuh diri sebab gaduh dengan BF, sila ambil pedoman semua. Jangan jadi hamba cinta.


8 kelip kelip:

Farah Waheda Wahid said...

ada terbaca while scrolling FB timeline tadi... mesti ramai yang terfikir whether Times Square will be haunted or not after this... ^_^

bazilah abu hassan said...

tulah. tadi ada baca tweet lawak. yng tukang tweet tu cakap : lepas ni Times Squaare Theme Park haunted. Roller coaster gerak sendiri. :D

Ainim Suju said...

Adoi la..dah la tu tempat lepak saya..heheh
Kalo ye pun gaduh jgn la sampai nak bunuh diri..memang betul la kan, beza bila hidup dengan agama dan xde agama

bazilah abu hassan said...

tulahhh. tapi tadi dengar yan bunuh diri ni umor 36 dahhh.

Nadia Johari said...

nmpk gmbrnyer td kt fcebook

bazilah abu hassan said...

Ba pun ada jumpa. Dah makin heboh.

Lissa LaLissa said...

Wuu..? Too young to die. Kalau bunuh diri pasal boyfriend.. rasa sia2 jea.. =="

bazilah abu hassan said...

yaaa. sangat sia2.

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen