bazilah abu hassan: MOVIE REVIEW : Hantu Kak Limah Balik Rumah 2

Monday, 11 February 2013

MOVIE REVIEW : Hantu Kak Limah Balik Rumah 2


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikmum peeps.

Eheh. Ada hati nak review movie. Macam selalu tengok dekat panggung. Harga tiket RM 9 jeee. Sebab tu mampu. Hahaha. Ehh, biar lah. Nak review jugak. Tajuk cerita asalnya Husin, Mon dan Jin Pakai Toncit. Okey lah pada aku. Walaupun gambar aku cilok dari abang Google, tetap nak tempek jugakk.

                                  
The posterrr.

   
Warung Pak Jabit. Siap dengan papan tanda SINI ADA WAI FAI.

Masa ni nak mencari Hussin rasanya. hahaha. Kat sini pun lawak. Ucop dah ada motorrrr.


Paling penting, Kak Limah yang dah jadi hawtttt.

Aku suka masa Husin kena nganjeng dengan Kak Limah yang dah bertukar menjadi hawttt. hahaha. Sebelum ni kan,, Husin ada tanya Kak Limah pasal AF dengan AC Mizal tuh. Ni, Kak Limah yang tanya balik. :DD. Part cerita Abi yang lari ikut minah Indon tu pun lawak jugak. hahaha. Yang ada senapang tu dah majuuu. Dia ada machine gunn. Menembak je kejenyeee.

Aku malas nak pergi tengok kat panggung sebenarnya. Sebab ramai orang. Aku lagi suka download pastu tengok sorang sorang. hikhikhik. *muka cetak rompak* Anyway, kalau nak rate movie ni aku bagi 3/5. Ececeh. Bajet nak mampuss. Tu taste aku la. Sebab skala gelak aku lagi tinggi masa tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah yang dulu.

Tu je nak bebel. Bye!

END. May ALLAH bless.


10 kelip kelip:

Cik Syida said...

tak sabar nak pergi tengok ni :)

bazilah abu hassan said...

tengok jangan tak tengok. ehehe.

MSyukur MAli said...

johan xde... :(

bazilah abu hassan said...

tu lahhh. lari ikut minah indon kontrak. sedihhhh. :(

Ainim Suju said...

kembar ada ajak g tengok cite ni tapi saya ni memang xsuka tengok movie..dapat invitation nuffnang pun xgi

bazilah abu hassan said...

ruginyaaa. dapat invitation lagi, bagi saya. hahaha

Julia Esqa said...

wahhh.. dah ada versi download ke?? (kita serupalahh... kalau cetak rompak, lajuuu je.. haha. teruk sungguh!) psttt... kat mana tu? nak mencuba jgklah... hahaha. Akak suka sungguh buka video usin nan awek dia nyanyi lamunan terhenti tu. hahaha.

bazilah abu hassan said...

hahaha. untuk movie ni, ba tak tau dah ada ke belom. try tengok dekat thepiratebay.se

Jeff Lee said...

Filem nie tidak begitu menarik.
jeffleemovies.com

bazilah abu hassan said...

Tu lah. Yang first tu lagi best!

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen