TENTANG DHIA.

by - 11:38:00 pm

As salam,,,

 Hah!! nampak tak tajuk kat atas?? siap dengan gambar tuh. *winkwink* yeah! Topik hari ini berkisar mengenai TENTANG DHIA.  cerita ni hanya aku tonton pada saat saat akhir. ya! tidak syak lagi,, aku menonton encik drama ini bermula episod tiga yang terakhir.


namun begitu,,<---- skema. (=.=") encik drama ini sangat menarik lantas menarik hati dan kalbuku untuk tertepek dengan beliau,, meskipun hanya sempat bersama selama tiga episod~ hee.. cerita ni lebih sedih dari abang ombak rindu kot~ pada aku la. sweet nak mam,, mati sama sama. kan?kan?kan? ye lah, kita tak payah hidup tanpa orang yang kita sayang dan orang yang kita sayang pon tak payah hidup tanpa kita. memang dah jodoh la kan.


Yang agak kureng,, pembalasan terhadap Ku Salmi tak ditunjukkan. haish~~ setakat kena lempang lempang maja dengan nenek masa kat sepital mana cukup kan?? Paling kurang,, biarlah kena lempang sampai lumpuh terus tak pun terpaksa kawen dengan hantu raya Pak Boon ke.kan? baru masyuk~ *evil laugh* lepas tu, si Rose yang merenyam tu,, apa jadi hah?? Yang konpem,, memang janda muda~ segar dari ladang. tiba tiba terlebih lak komen kat sini. ada bran ke nak pegi face to face dengan tuan pengarah? mahu makan sepak sedas~


Apa apa pun, cerita ni agak cemerlang la. Pemakaian pelakon pon sejuk je mata melihat. Yelah, tak ada la baju yang macam tak cukup kain sangat. Nice nice je. Mak sukee nyah~ Watak yang pelakon bawak pon nampak hidup je. (walaupun ramai watak yang mati termasuk watak utama) Yela,, I mean nampak real. Menjiwai. Feeling gituu~


Sekian saja untuk kali ni. and! jangan lupa. malam esok,, TV3. WANTED! ni memang terbaek dari ladang.i love TV3.(sebab rumah ak tak ada astro.kalau aku like TV1 kan macam tak syiok ah pulak) kbai! thanks for reading. <3

You May Also Like

0 kelip kelip