bazilah abu hassan: 13.03.13 - I'm 18!

Thursday, 14 March 2013

13.03.13 - I'm 18!




بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Assalamualaikum peeps.

Hello everyone. I'm officially 18. And hey, 18 rated movies. Guess what? I can watch every single of you. kekekeke. Should we date together? *kidding* . Alhamdulillah and thanks ALLAH for giving me the chances to live up to this age and celebrating the birthday with an awesome date!

Soooooooo thank you for my parents. For taking good care of me since I was a baby. Specially thank for my mother for enduring all the pain during delivering me to this very world. hekhekhek. I love you!

Eh. Mari aku cerita benda yang memang aku hajat untuk cerita. Maren, ye maren itu kelmarin atau semalam atau yesterday dalam bahasa Terengganu. :D. Okey. Maren, Cik Fitri Nadiah dan Fatin Dayana telah bertandang. Bertandang dengan makanan untuk birthday lady! Hahahaha. :D


Tadaaaaaaa~


12 bijik dount. Uwwah!Terima kasih sahabat! Sangat terharu bila they told me that they were already arriving my kampung when suddenly teringat dok beli apa apa lagi untuk birthday lady. So, patah balik ke bandar dan beli Big Apple! Sobs. Terharu~



Kakak balik dari kerja dengan baby di bahu dan plastik di tangan. Plastik kek! Terima kasih. Umur 18 masih dapat kek birthday. Kakak susah payah pergi bakery dulu then pick up dari nursery. Buat u-turn,baru balik rumah. Kek murah pun okey. Ingatan itu lebih penting. kekekeke. tq!


So, sangat happy maren. Moga ALLAH memberkati semua. Sibuk dengan project baru. Buat wishbook! Insya ALLAH jadi kenyataan! Amin. Okey. Bye!


END. May ALLAH bless.





8 kelip kelip:

Farah Waheda Wahid said...

happy belated burfday adik...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, diberikan kejayaan serta kebahagiaan di dunia dan akhirat...

nak satu donut tu...yang strawberry... heee.... *_^

spontaneous_gurlz said...
This comment has been removed by the author.
spontaneous_gurlz said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY! may Allah bless you always. and best of luck for the upcoming result :)

bazilah abu hassan said...

@Farah Waheda Wahidtengkiu tengkiu.amik lah mane mane yang berkenan. :D

bazilah abu hassan said...

@spontaneous_gurlz terimakasih. doakan ya! :D

Amanina said...

salam..singgah sini :)

j.co donut sedap.. slmt hari lahir

bazilah abu hassan said...

@Amanina thank you! ganu takde j.co :((

izaFiza said...

epi belated day dik =)

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen