bazilah abu hassan bazilah abu hassan: Birthday wish dari yang jauh!

Tuesday, 12 March 2013

Birthday wish dari yang jauh!


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps.

Okay! Marilah berbangga tarikh birthday tahun ini agak lawa. 13.03.13. Di manakah kelawaan itu? kehkehkeh. Tak nampak tak apa. Birthday nya esok, tapi setakat ni dah 3 orang wish. Semua silap tarikh. Haahahaha. Paling hebat, wish dari Apih. Siap mintak maaf sebab wish lewat. Duduk PLKN katanya. Semangat sunggoh! *nampak sangat orang tak ingat birthday aku*. T__T

Anyway, tadi birtday card dari Cik Syahirah yang jauh dah sampai. Jauh sebab berbeza daerah. hikhikhik. Feeling masa dapat kad tu memang happy gila! Sewonok kan bila dapat surat yang bukan rasmi? Nostalgik gittew. Maka, marilah melayan gambar yang di snap oleh telefon murahan aku ini. :D

Ini lah envelopenye. Syah punya envelope lagi klasik! Siap dengan jalur merah biru. uuuuuuuuuu~


 The card. Siap dengan pengukur ketinggian. Saja nak mempersendakan ketinggian aku yang tak tinggi ini. Ehhhh. Tak clear eh? Biasa. Henpon murah.


 Hahaha. Pengakuan terbuka!


 Yang bunga merah tu, penanda buku katanya. Tengkiu sooo much!


Beautifully written novels deserve a beautifully made bookmark~

SEKADAR SELITAN SELINGAN

Ni bday kad untuk Jiera. Wirawati yang berkhidmat secara paksa di kem PLKN. Terharu katanya bila dapat kad ni. wakakaka~


Ni yang aku buat untuk Syah. Oh. Jangan tanya kenapa ada misai. hahaha. 


Uwwah. Kalau korang, happy tak dapat birthday kad handmade? Rasa macam dihargai gittew. Terima kasih Syahhhhhhh! :DD

By the way, result SPM dah dekat. Masa ni lah duk teringat jawab SPM hari tu banyak merapu. Especially Physics + Sejarah. Ohhhh. Nasi dah jadi bubur. Kertas dah ditanda. Cuma mampu berdoa. :D


END. May ALLAH bless.



4 loves:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday in advance dear...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan di dunia dan juga akhirat... ^_^

bazilah abu hassan said...

terima kasih. hihihi. malu pulak rasanye~~` :DD

Syikeng said...

sannah helwah ba . hehe

bazilah abu hassan said...

@Syikeng thank youuuuu~ :D

 
Copyright © . All Right Reserved by bazilah abu hassan