Jom Guna Lactacyd!

by - 10:06:00 am

                                                                          بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

 Assalamualaikum peeps.

Cececeh. Bajet duta betul title tuh. Tapi takpe, aku tetap nak menyeru kaum wanita supaya ramai ramai guna lactacyd sebagai satu langkah penjagaan miss V anda. hekhek. Kalau nak try je dulu pun boleh. Korang pergi SINI. Lepas tu isi apa yang patut. Nanti dapat sample. Aku suka benda free. Ada orang tak suka ke? Tak suka kasi aku. ngehngehngeh.

Walaupun aku dah lama guna latacyd, aku tetap apply untuk sample. Sebab dia ada dua koleksi baru. Makanya, nanti dia akan bagi sample untuk koleksi baru tu lah. Mari tengok~

                                                                                         
 Terkejut ittew dapat surat cengginiey. *penampar*


 Bila kita nak jadi model atau duta camni? hahaha. mereng aku nih.





 Untuk setiap perisa jenis tu, dia akap apa bagusnya. Mudah betul!


 Satu pek ada 5 ml. So, memang tak lepas lah nak buat mandi. hikhikhik.




Try la pakai. Yang kaler kuning tu siap dengan collagen okay. Jadi mesti la kulit akan cantik kan? Kan? Sooo, guna lah lactacyd. Sebelum ni aku pakai yang biasa untuk daily use. Bau lactacyd ni sangat wangi dan nyaman. Sekali lagi, gunalah lactacyd. :D

END. May ALLAH bless.


                                                                                               

You May Also Like

6 kelip kelip