bazilah abu hassan: 1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY

Sunday, 16 December 2012

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps.

http://2.bp.blogspot.com/-vlWu8FSt0-k/UMmoEisj69I/AAAAAAAABVo/ZjWhXsqjHEY/s320/cats.jpg



Jenguk jenguk blog orang lain,, lepas tu terliur puloks dengan segment ni. hee. :D. Belog Cik Mimiey ni cool. Macam kiosk CoolBlog tu~ Header dia pon kemas dan simple. And... aku suka baca entry Cik Mimiey pasal Harimau Malaya vs Twitter tu. Most of Cik Mimiey's entries adalah pasal her life, opinions and information pasal benda benda lain. Contoh kan,, kalau korang boleh baca pasal Mutiara Dewi dekat blog Cik Mimiey. Hah. Ada gambar lagi. Lengkap! 

As for my blog yang miskin follower neh, takde apa apa yang special. :D. Mostly aku akan menulis pasal how life revolve around me and things I love.Kadan kadang tu,, takde idea pon nak menulis jugak. Oke. *itusedikitannoying* Sila ignore.hehehe.

Nak tag sape eh? Cik Yaya and CikFa.

END.

p/s : first time join segment segment cenggini oke~ *winkwink*

12 kelip kelip:

Cik Mimey said...

hye.. terima kasih kerana join segmen saya. jemput BW ke blog peserta lain btw cantik blog :)

Cik Mimey said...

nama peserta akan diupdate dari semasa ke semasa,
jemput bw ke blog peserta lain

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Nadia Johari said...

hai sy dr segmen yang sme..terjah sni..follow me back

http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Mohd iyxat said...

Saya pon datang dari segmen yang sama. siap follow skali, mohon follow balik ye......

http://justiyxat.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html

Rasyiqah Rafi said...

salam.. http://rasyiqahrafi93.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html?showComment=1356098235267#c5201823255731071094
sy dr segmen yg sama :) meh visit mine.. done follow u.. follow balik ya

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

follow u :)

Nurfara Hani said...

Blogwalking dari segmen yang sama:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


Jemput join bloglist saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

hotmasakini said...

dari segmen sama..done folo u

http://hotmasakini.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

jemput semua folo2....

Mimie Najib said...

salam knjungan dari segmen yng sama ya.. :)

done follow sini..salam kenalan juga..kalau sudi meh la singgah my blog selalu.. ^_^

Riiri Shin said...

saya dr segmen yg sme xD

Cik Mimey said...

selamat tahun baru :)

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen