bazilah abu hassan: Rainbow AlQuran!

Tuesday, 2 April 2013

Rainbow AlQuran!


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps!!!

Sebab happy, terus ada tiga tanda seru. muahahaha. Hajat dah termakbul! Kakak sulung tercinta belanja aku AlQuran pelangi. ALHAMDULILLAH. Walaupun result aku dokk cemerlang, beliau tetap bermurah hati untuk menghadiahkan senaskah AlQuran ini. Trimas, kakak! 


 Di hantar melalui skynet! Memang laju. Order maren a.k.a semalam, hari ni sampai.


Nampak tak dia tulis AlQuran? So, pihak delivery takde lah main campak campak. ALHAMDULILLAH. ehh, kamera blurr sebab phone aku cikai. :D




Siap dengan polyterene tuhh. Dijamin terjaga!


Ni sebelum nampak polysterene. ngehngehngeh. Berlapis lapis surat khabar! :D


Tadaaaa~ pink okey. ni dark pink. Ada light pink. Laaagi chantek!



Tadaaaaa. Dokk buke lagi plastik pembalut. Nanti lepas maghrib baru gune. :D


Ehh, sape sape yang berminat, boleh ke Pembekal AlQuran Pelangi. Yang ni tak silap aku harga RM60.00 je. Sebab ada promosi. Sekarang ni pun promosi masih berjalan kalau tak silap. Untuk maklumat lanjut, sila ke link tu yehh. :D

END. May ALLAH bless.

4 kelip kelip:

Nurfaezah Abdullah said...

cantik warna pink :)

btw tag awk: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

bazilah abu hassan said...

@Nurfaezah Abdullah light pink lagi cantikkkk. hehehe. tengkiu sudi tag! :D

Syazana Zainn said...

cantik

aritu ingat nak beli al-quran pelangi tp al-quran digital pon ade buat promo, so sy amek al-quran digital je :D

bazilah abu hassan said...

@Syazana Zainn waaaa.quran digital mahal tak?? eheheh.

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen