bazilah abu hassan: Dari ibu untuk anak anak~

Wednesday, 24 April 2013

Dari ibu untuk anak anak~

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Assalamualaikum peeps.

Have you watch this video? Well, it is kinda of long time ago. Like four years back? But then, I just found it and happily sharing with all of you. mihmihmih. Tebiat sepiking kat sini.




Very the betul kannn? I suppose semua mak mak macam tu. Dia akan tanya bila kita nak keluar tuhh. Nak pergi mana? Dengan sapa? Agak agak balik bile? Tapi mak aku tak tanya macam ni, dia tanya dalam bahasa Terengganu yang sangat cool.

Most of the thing yang dinyanyikan, kena la dengan kehidupan kita kita ni. Yang tak kena dengan aku, part iPod tuh. Kittew takdew iPod. Kittew tak mampu. hikhik. mp3 boleh lahh yee? Part You'll thank me when you're older pon betul walaupun tak pernah lalui. Why? Aku pun tak tahu kenapa betul. My instinct said so. miahaha.

Anyway, kepada semua ibu yang berada di luar sana, Terima Kasih. Anda terhebat! hihihi. Hari Ibu lagi tiga minggu padahal. Sesaje menggedik buat post ni.

Tu je lahh. Bye!

END. May ALLAH bless.


p/s : Hari Ibu diraikan pada hari Ahad minggu kedua bulan Mei! Ada yang tak tahu ke??







0 kelip kelip:

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen