NEW YEAR GIVEAWAY by SHAZREENA SHUKRI

by - 6:25:00 pm

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps.

See the title already right? Bebel panjang panjang pon takde guna. Maka, ambiklah banner ini untuk tatapan mata. 


So, sila tekan banner tu kalau dah meleleh ailio nak join. Dannn, tolong terliur sekali. Kalau tak meleleh ailio pun takpe. Janji terliur. Nak tahu tak sebab apa korang kene terliur dan seterusnya join Give Away ni? First, syaratnya simple. Second, sponsor yang perlu korang follow dan like adalah sikit. Kalau korang tekan banner tu guna cursor, korang terus sampai dekat blog penganjur. Untuk like dan follow sponsor, ada button yang disediakan. Cukup memudahkan untuk bangsa pemalas seperti aku. DAN, yang paling penting, HADIAHNYA MENARIK GILA!


Menarik macam mana? Emmm. Okeyy, masa kau tengok bang Aizat berkumis nyanyi lagu Yuna dekat AJL menarik tak? Atau masa kau tengok video LISTEN yang trending baru baru ni? Atau kisah seram UiTM Lendu? Tak cukup menarik? Tak cukup gempak? Okeyy, let say Robert Pattinson Kahwin dengan Perempuan Melayu. Menarik tak? Kalau rasa menarik, macam tu la menariknya hadiah Give Away ni. Saspen tak?? Ehh, tak kenal Robert Pattinson? Aiseh. Nampaknya, mungkin hidup korang tak menarik. *overr tak aku? jangan marah.*

Apa apa pun, silalah join give away ini. Kalau tak nak join tak apa. Sila doakan aku bertuah dan sekaligus menang. :D. 

END. May ALLAH bless.

p/s : baru baru ni dah menang satu Give Away. Eksaited giloss uollls~


You May Also Like

6 kelip kelip