bazilah abu hassan: NEW YEAR GIVEAWAY by SHAZREENA SHUKRI

Saturday, 19 January 2013

NEW YEAR GIVEAWAY by SHAZREENA SHUKRI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps.

See the title already right? Bebel panjang panjang pon takde guna. Maka, ambiklah banner ini untuk tatapan mata. 


So, sila tekan banner tu kalau dah meleleh ailio nak join. Dannn, tolong terliur sekali. Kalau tak meleleh ailio pun takpe. Janji terliur. Nak tahu tak sebab apa korang kene terliur dan seterusnya join Give Away ni? First, syaratnya simple. Second, sponsor yang perlu korang follow dan like adalah sikit. Kalau korang tekan banner tu guna cursor, korang terus sampai dekat blog penganjur. Untuk like dan follow sponsor, ada button yang disediakan. Cukup memudahkan untuk bangsa pemalas seperti aku. DAN, yang paling penting, HADIAHNYA MENARIK GILA!


Menarik macam mana? Emmm. Okeyy, masa kau tengok bang Aizat berkumis nyanyi lagu Yuna dekat AJL menarik tak? Atau masa kau tengok video LISTEN yang trending baru baru ni? Atau kisah seram UiTM Lendu? Tak cukup menarik? Tak cukup gempak? Okeyy, let say Robert Pattinson Kahwin dengan Perempuan Melayu. Menarik tak? Kalau rasa menarik, macam tu la menariknya hadiah Give Away ni. Saspen tak?? Ehh, tak kenal Robert Pattinson? Aiseh. Nampaknya, mungkin hidup korang tak menarik. *overr tak aku? jangan marah.*

Apa apa pun, silalah join give away ini. Kalau tak nak join tak apa. Sila doakan aku bertuah dan sekaligus menang. :D. 

END. May ALLAH bless.

p/s : baru baru ni dah menang satu Give Away. Eksaited giloss uollls~


6 kelip kelip:

eimah siti said...

gud luck dear...

bazilah abu hassan said...

haha. tenkiu~~

Bella D'secret said...

jalan-jalan disini. tq singgah blog bella :)

Shazreena Shukri said...

tq 4 joining my giveaway..keep alert dgn giveaway ini..jujurlah dlm menepati syarat2 yg telah ditetapkan..sorry yg lmbt komen..boleh lwt pesera yg lain jg :)

sahizatul sahimi said...

dari GA yg sama. gud luck :)
http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

Shazreena Shukri said...

sila check kmbli giveaway ini..ada pertambahan..sila lakukan ;)

alert!alert!alert!
giveaway akn tamat pada 29 januari 2013..:)

jika masih ada syarat yg tdk dipenuhi sila pastikan lakukan dgn segera..:)

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen