bazilah abu hassan: "Simple Giveaway by FD"

Thursday, 10 January 2013

"Simple Giveaway by FD"

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Assalamualaikum peeps.

                  

Kan aku dah cakap. Hahahaha. Aku kan bangsa tamak. So, aku join lagi giveaway lain. Yangni lagi simple syaratnya. Tapi yang ni memang niat aku saja nak tambah pengalaman. Sumpah aku tipu. Hahaha. Aku saja la nak try nasib. Mana tahu aku ni bernasib baik. Dapat la merasa dinobatkan sebagai pemenang. Kalu korang nak join, macam biasa la. Klik laju laju dekat banner kat atas tu. Lagi bagus masa korang klik tu, korang doakan kejayaan aku. ngehngehngeh. Ye la.Doakan kejayaan korang sekali la.Kita kan saudara seIslam, se giveaway. :D

Aku nak tag Piqah sebab dia suka rantai rantai ni. Lagi besar rantai tu, lagi dia suka. Rantai favourite dia, rantai motor. Sorang lagi, kak Didiey. Okeh, done!

END. May ALLAH bless.

3 kelip kelip:

~didiey~ said...

tq tag..insyaALLAH nnt akak join k :)

siti fatima Arifin said...

Good Luck. Dari Segmen yang sama.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/simple-giveaway-by-fd.html

Dianaa said...

Salam :)
Terima kasih sebab sudi join Simple Giveaway dari FD
Ini senarai peserta. Sementara nak tunggu giveaway tamat, jom blogwalking ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-simple-giveaway.html

Btw, good luck ye ^^v

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen