bazilah abu hassan bazilah abu hassan: Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli

Wednesday, 2 January 2013

Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Assalamualaikum peeps,



See? Join segmen lagi. Okeyyyy. Belog Kak Emmymazli ni simple je. Header belog cantik! Kan? Ada butterflies dengan twinkles. Suka belog ni sebab kejap je loading, tulisan senang baca, penulisan pon kemas je. Plus, ad poll! Then, kat bawah tu ada makhluk alah angkat sebelah kaki yang comel. Hello Kitty! Lepas tu, blog pasal macam macam. Maknanya, tak boring ah! Tu je kot pendapat aku. ngehngehngeh. Ampu? Mana ada ampu. Kan pendapat tuh. :D

Ni second segmen aku join. Hahaha. Yelah, sebelum ni mana ada aktif sangat blogging nih. Anyway, terima kasih banyak banyak dekat Kak Emmymazli ni sebab rajin buat segmen cenggini awal awal tahun ni. Tabik spring sebijik! Semoga Kak Emmymazli terus aktif berbelog! Ciwahh~ Akak ni mintak pendapat je, aku pulak semedang je bagi ucapan. Bajet retis lettew.

END. May ALLAH bless.

p/s : jom la ramai ramai join!

3 loves:

Asmar Arafad said...

hai ... done follow here back , slm kenal

Rohaizam Rosli said...

Assalamualaikum...
Datang menerjah dari segmen Emmymazli...

http://nyuting88.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

Cik Aishah said...

Singgah sini dari segmen yang sama..:D

 
Copyright © . All Right Reserved by bazilah abu hassan