bazilah abu hassan: ZyraRoxx's Blogbuster

Monday, 7 January 2013

ZyraRoxx's Blogbuster

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps,

Hari dah lewat. Patutnya tido awal supaya kulit terjaga. Awww. Bajet selama ni pernah jaga kulit. hewhewhew. So,sebab tak leh tido, aku  baca la belog belog ohsem yang difollow. Konon sebagai ganti buku buku cerita dongeng ah. Kot nak bilang biri biri, malas. Tak tergambar rasanya makhluk berbulu tu dalam kepala aku ni. Tak muat. Dipendekkan intro yang dah panjang ni, aku terjumpa la segmen Blogbuster ni hah. So, join lah! Ni segmen yang ke 4 kot. Takpe, aku suka join segmen segmen ni semua. hehehe. So, macam biasa la kann. Syarat nya, tepek stiker/banner penganjur. So, tadaaa.


Cantik kan? Stiker segmen ni lain daripada yang lain. Aku dah follow belog ni dengan blog RKG tu hah. Senak ulu hati aku membaca nya. Bahasa sempoi, lawak pon sempoi. Segmen ni sangat simple syaratnya. Makin la semangat aku berkobar kobar nak menjoin nye. So, tu je lah yang aku nak bebelkan. Sebenarnya, bebel bebel bajet manja ni tak termasuk dalam terma dan syarat segmen pon. Tapi dah tertaip, malas aih aku nak backspace balik. Korang baca je lah ye? :D

END. May ALLAH bless.

20 kelip kelip:

Nur Dzafirah Mohd Zain said...

dari BlogBuster segmen jgak :) dtg sini~

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Farisya Anastasyia said...

deq,singgah sini..tp xleh nak follow..error la :(
u should be pasang new button 'follow ' mcm blog sis :)

Cik Anis said...

follow sini ...dr segmen blogger dr negeri..

Cik Syida said...

kte datang follow dari segmen yg sama :D

Ena's Palace said...

selamat bersegmen..
balas kunjungan awk...done follow...tq :)
salam kenala..

Lissa LaLissa said...

Done follow back here~^^

zafiRah said...

dr segmen same :) jom singgah

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

kecikyaya said...

done follow ^_^
thnx follow my blog ^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum zyra....selamat bersegmen yer...;)

Izzah Norlizah said...

dr segmen yg sama,,,follow back sini

3ma ksh sdi lwt&follow blog sy^__^

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

cikguHidayah said...

balas kunjungan n follow sini.. :)

✿ MiszNoni ✿ said...

done follow sini . dari segmen yg sama . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

miss fluffy said...

hai geng!! from same segmen!!wehuuu~

Zyra Roxx said...

wheee thanks join! ^^
thanx sebb folow RKG jugak ;)
semua yang join dah masuk list, jom bw! ^^

followed ;)

Imran Abu Bakar said...

done follow back. from the same segment. keep in touch

Princess Syazliyana said...

bls kunjungan awk dri segmen yg sama :) done follow youu.. sorry lmbat

HaFizaH aYu said...

dr segmen sama..follow here

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

 
Copyright © . Basic Template by Lyssa Faizureen