Monday, 7 January 2013

ZyraRoxx's Blogbuster

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum peeps,

Hari dah lewat. Patutnya tido awal supaya kulit terjaga. Awww. Bajet selama ni pernah jaga kulit. hewhewhew. So,sebab tak leh tido, aku  baca la belog belog ohsem yang difollow. Konon sebagai ganti buku buku cerita dongeng ah. Kot nak bilang biri biri, malas. Tak tergambar rasanya makhluk berbulu tu dalam kepala aku ni. Tak muat. Dipendekkan intro yang dah panjang ni, aku terjumpa la segmen Blogbuster ni hah. So, join lah! Ni segmen yang ke 4 kot. Takpe, aku suka join segmen segmen ni semua. hehehe. So, macam biasa la kann. Syarat nya, tepek stiker/banner penganjur. So, tadaaa.


Cantik kan? Stiker segmen ni lain daripada yang lain. Aku dah follow belog ni dengan blog RKG tu hah. Senak ulu hati aku membaca nya. Bahasa sempoi, lawak pon sempoi. Segmen ni sangat simple syaratnya. Makin la semangat aku berkobar kobar nak menjoin nye. So, tu je lah yang aku nak bebelkan. Sebenarnya, bebel bebel bajet manja ni tak termasuk dalam terma dan syarat segmen pon. Tapi dah tertaip, malas aih aku nak backspace balik. Korang baca je lah ye? :D

END. May ALLAH bless.

20 comments:

dzafirahzain said...

dari BlogBuster segmen jgak :) dtg sini~

Mummy MM said...

Dari segmen yang sama,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

www.duniafarisya.com said...

deq,singgah sini..tp xleh nak follow..error la :(
u should be pasang new button 'follow ' mcm blog sis :)

Unknown said...

follow sini ...dr segmen blogger dr negeri..

Unknown said...

kte datang follow dari segmen yg sama :D

Ena's Stories said...

selamat bersegmen..
balas kunjungan awk...done follow...tq :)
salam kenala..

Anonymous said...

Done follow back here~^^

Fira Fadzlan said...

dr segmen same :) jom singgah

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

kecikyaya said...

done follow ^_^
thnx follow my blog ^_^

maszull said...

assalamualaikum zyra....selamat bersegmen yer...;)

Unknown said...

dr segmen yg sama,,,follow back sini

3ma ksh sdi lwt&follow blog sy^__^

Unknown said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

cikguHidayah said...

balas kunjungan n follow sini.. :)

Wanii said...

done follow sini . dari segmen yg sama . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Mime MF said...

hai geng!! from same segmen!!wehuuu~

Zyra Roxx said...

wheee thanks join! ^^
thanx sebb folow RKG jugak ;)
semua yang join dah masuk list, jom bw! ^^

followed ;)

Unknown said...

done follow back. from the same segment. keep in touch

Princess Syazliyana said...

bls kunjungan awk dri segmen yg sama :) done follow youu.. sorry lmbat

HaFizaH aYu said...

dr segmen sama..follow here

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html